Bonbons

Onze bonbons zijn handgemaakt volgens de Zwitserse methode, dit betekent dat eerst de vulling gemaakt wordt en daarna de chocolade eroverheen gegoten wordt. Wij hebben standaard 40 verschillende soorten bonbons in ons assortiment. Naast verkoop in de winkel leveren wij ook aan bedrijven, heeft u interesse? Dan kunt u via e-mail info@ijssalonbijons.nl of telefoonnummer 015-3640558 contact opnemen.

Ons assortiment:

Amandel puur

Amandel – Een roomcaramel met hele amandelen en bigareaux.

Amandelbitter puurAmandelbitter puur – Een ondergrond van bitterkoekjes marsepein. gedecoreerd met een sneeuw-amandel.

CaramelCaramel – Een ondergrond van witte marsepein met daarop een blinde caramel, gedecoreerd met een melk chocolade streepje.

Cherry BrandyCherry Brandy – Roomchocolade met daarin een cherry brandy marsepein, gedecoreerd met een sneeuw amandel.

Cognac d'orCognac d’or – Een zachte canache met koffie en cognac.

CongolaiseCongolaise – Een grote platte bonbon met een roomchocolade vulling.

Framboise puurFramboise – Lichte framboise canache met stukjes framboos, gedecoreerd met een ster van melkchocolade.

GemberGember – Een zachte canache met Gember likeur van Van Wees, hierop een Gember bolletje, gedecoreerd met een streepje van pure chocolade.

MartiniqueMartinique – Pittige rum canache met gewelde rozijnen, gedecoreerd met een jumbo rozijn.

Mont BlancMont blanc – Een ondergrond van marsepein met daarop een witte kirsch créme, gedecoreerd met een wit punt van suiker.

Pimpeltjes CarreePimpeltjes carree – Een witte canache met koffie en pimpeltjes likeur op een ondergrond van chocolade marsepein, gedecoreerd met een licht golvende bovenkant van witte chocolade.

PistachePistache – Een zachte marsepein met pistache smaak, gedecoreerd met een pistache pitje in twee kleuren.

Poire WilliamsPoire williams – Een witte canache met poire williams likeur, gedecoreerd met een streepje van witte chocolade.

Saronno d'amande Saronno d’amande – Een zeer zachte canache van amaretto, gedecoreerd met een lijntje van pure chocolade.

Whiskey RozetWhiskey Rozet – Een zachte canache met whiskey.

Tea RoomTea room – Een ondergrond van marsepein met daarop hazelnoot paté met gepofte rijst, gedecoreerd met een lijntje van pure chocolade.

PortPort – Canache van port, gedecoreerd met een rozijn.

Mokka ganacheMokka canache – Een zachte canache vulling met koffie smaak, gedecoreerd met een dopje van pure chocolade.

KoffieboonKoffieboon – Een zachte paté vulling met koffie, gedecoreerd met een koffieboontje.

Hazelnoot GiandiaHazelnoot giandia – Een bodem van chocolade met nougat, hierop een hazelnoot paté vulling, gedecoreerd met twee gesuikerde hazelnoten.

Grand Marnier zegelGrand marnier zegel – Grand marnier canache met stukjes gekonfijte sinaasappel, gedecoreerd met een zegel van pure chocolade.

CointreauCointreau – Een bodem van marsepein met sinaasappel stukjes met daarop een cointreau canache, gedecoreerd met een cointrea parel.

Grand MarnierGrand marnier – Een ondergrond van sinaasappel marsepein, gedecoreerd met een sinaasschijfje.

Cointreau GanacheCointreau canache – Een caramel canache met cointreau likeur, gedecoreerd met een lijntje van pure chocolade.

CerneauxCerneaux – Een ondergrond van walnoot marsepein, gedecoreerd met een walnoot.

Caramel MouCaramel mou – Een transparante caramel, gedecoreerd met een lijntje van pure chocolade.

AmarettoAmaretto – Een zachte canache met amaretto, hierop een hele amarenenkers en gesneden sinaasappel snippers.

Amandelbitter melkAmandelbitter melk – Een ondergrond van bitterkoekjes marsepein, gedecoreerd met een sneeuwamandel.

Witte WalnootWitte Walnoot – Een hazelnoot paté met stukjes hazelnoot erdoor, gedecoreerd met een walnoot en een lijntje pure chocolade.

Tea BlancTea blanc – Een donkere thee canache, gedecoreerd met een blaadje van pure chocolade.

OrangeOrange – Een ondergrond van marsepein met stukjes gekonfijte sinaasappel snippers, daarop een canache van grand marnier, gedecoreerd met twee lijntje van pure chocolade en een oranje dopje.

MacchiatoMacchiato – Een ondergrond van hazelnoot paté met daarop een vulling van Macchiato créme.

Framboise WitFramboise – Een mooie zachte rose rozet op smaak gebracht met framboise likeur, gedecoreerd met een bordeauxrood schijfje.

DeruDeru – Een créme van boter en melk chocolade, met stukjes hazelnoot en koffie, gedecoreerd met een koffie boontje.

Cocos RumCocos rum – Een zachte canache vulling met cocos rum smaak.

ChampagneMarc du Champagne – Een witte canache van champagne, gedecoreerd met een lijntje van pure chocolade.

Bi-ColoreBi-colore – Een zachte hazelnoot paté in twee kleuren.